• 1404/01/27 - 13:47
  • - تعداد بازدید: 84
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

ابلاغ عاملان ذیحساب برای خرید تضمینی گندم صادر شد

سرپرست معاونت اداری و مالی شرکت بازرگانی دولتی ایران با اعلام اینکه یکی از نقش‌های این معاونت، تعیین و معرفی عاملان ذیحساب خرید تضمینی گندم است، گفت: ابلاغ عاملان ذیحساب برای استان‌هایی که خرید آن‌ها در کشور زودتر آغاز می‌شوند، صادر شده و با اصلاح آماده‌سازی سامانه خرید تضمینی گندم (سیفا)، صورت حساب‌های مالی به موقع تهیه و به مراجع مربوطه ارائه می‌شود.

 

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی شرکت بازرگانی دولتی ایران (مبدأ)؛ جعفر خدابخشی در جلسه خرید تضمینی گندم در سال 1404، با تأکید بر اینکه تأمین مالی و پرداخت هزینه خرید تضمینی گندم از اهمیت و اولویت برخوردار است، افزود: انجام پرداخت هزینه خرید تضمینی گندم بر اساس کد ملی و موقعیت مکانی کشاورزان در هر شهر مورد تأکید است.

معاون شرکت بازرگانی دولتی ایران با تأکید بر اینکه منابع حاصل از فروش گندم برای خرید تضمینی این محصول مصرف می‌شود، خاطرنشان کرد: درآمد حاصل از فروش گندم باید پس از کسر هزینه‌ها، به دقت محاسبه شده و به حساب خزانه واریز می‌شود تا به عنوان یکی از منابع خرید تضمینی، مورد استفاده قرار گیرد.

 

  • گروه خبری : شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی,اخبار سازمانها و موسسات
  • کد خبر : 196895
کلمات کلیدی
روابط عمومی مادر تخصصی بازرگانی دولتی زهرا آصف نخعی
خبرنگار

روابط عمومی مادر تخصصی بازرگانی دولتی زهرا آصف نخعی